ENS PODEU TROBAR AL NOSTRE TALLER

TALLER EXPOSICIÓ

Ens podeu trobar a ca nostra, on podreu parlar directament amb nosaltres. Tenim el taller obert al públic al mateix carrer de Jaume I de sempre, on els nostres padrins havien fet feina fent siurells i gerres brodades (Can Bernadí).

TELF:   (+34) 971 603 171 – 679 242 752
C/ Jaume I, 6, 07141 Sa Cabaneta. Mallorca – Illes Balears

 

FIRES I MERCATS

Fira del Fang de Marratxí. Dedicada exclusivament als artesans del fang des del seu començament (1984), hi assistim puntualment cada any.

Fira de Nadal i Reis (Palma).Podreu gaudir del vessant més nadalenc de la nostra creació de siurells, coves, ornaments per a l’arbre de Nadal i per a la casa, i altres ceràmiques artesanes per a regal.

Romeria de Sant Marçal (30 de juny).Tal vegada la festa més estimada emocionalment és la a la qual ja assistien els repadrins i padrins amb tota la família (fills, nores, gendres, nebots i néts) a vendre objectes de fang, en especial, siurells. Tot es preparava amb molta d’antelació per tenir una paradeta molt vistosa. Siurells molt apreciats per tota la gent de Mallorca, que peregrinava en massa a adorar el Sant i a comprar un siurell.

Ens podeu trobar a altres llocs, com el Mercat Medieval de Capdepera, la Romeria de Sant Bernat, la Fira de Tardor de Marratxí i a d’altres esdeveniments de caràcter artesanal o tradicional.